main_health-and-wellness-hero-banner_desktop

Power  Thuiszorg is een Thuiszorg gespecialiseerd in de zorg. Wij bieden verzorgend en verplegend personeel in de thuiszorg aan particulieren en aan instellingen. Het werkgebied omvat de provincies Zuid Holland. De doelstelling van Power thuiszorg is onze diensten zo goed mogelijk af te stemmen op de vraag. In welke situatie dan ook! Uw hulpvraag staat centraal!
U heeft hulp nodig bij de problemen die u ondervindt door uw ziekte of leeftijd. Dat kan vergeetachtigheid zijn, somberheid of angst. Of het lukt niet meer zo goed om uw dagritme aan te houden en er zelf op uit te gaan om andere mensen te ontmoeten.

We kunnen u helpen met persoonlijke verzorging, zoals wassen en aankleden, eten en drinken. We komen bij u thuis voor verpleging, zoals wondverzorging, medicijnen innemen en begeleiding bij ziekte. En we ondersteunen u om een goede invulling te geven aan uw dag en de dagelijkse dingen te kunnen blijven doen. We zijn er ook voor uw mantelzorger en naasten, met advies en praktische hulp.

Power thuiszorg